ENTHOUSIASTE STAGIAIR(E) ACCOUNTMANAGEMENT

Ben jij op zoek naar een leuke, uitdagende stage in marketing & sales? Lees dan snel verder!

Wij zijn op zoek naar een stagiair (periode september – februari) die zowel commercieel als administratief goed is onderlegd. Binnen de stage ondersteun je in samenwerking met je collega’s, de vraag van adverteerders naar onze vakbladen, websites, congressen en sponsorships in Nederland.

 

JE WERKZAAMHEDEN ZULLEN BESTAAN UIT
Als stagiair(e) / afstudeerder werk je in een tandem met een senior accountmanager en krijg je de verantwoordelijkheid over een eigen set aan prospects en klanten die je de gehele periode onder je eigen hoede houdt. Dat betekent dat je verantwoordelijk bent voor het gehele traject: van leadwerving tot verkoop tot aftersales. Daarbij word je als stagiair(e) / afstudeerder getraind om zowel telefonisch als via het bezoeken van prospects orders binnen te halen.

Als je vervolgens orders binnenhaalt, dan worden die niet zoals bij andere bedrijven doorgegeven aan de senioraccountmanager. Het is jouw verdienste als stagiair(e) / afstudeerder en jij moet de klant tevreden proberen te houden in je stageperiode. Uiteraard word je daar tijdens dit gehele traject door ons intensief in begeleid.

 

KORTOM
• Eigen klantenset benaderen voor de advertentie- en sponsormogelijkheden van diverse vakbladen, websites en congressen;

• Salesproces ondersteunen door o.a. administratieve ondersteuning te verlenen aan afdeling traffic.

 

FUNCTIE EISEN
• Een commerciële of administratieve HBO-opleiding;

• Kennis van Word en Excel;
• Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
• Goede communicatieve vaardigheden;
• Klantgerichte, enthousiaste en flexibele instelling.

 

DE ORGANISATIE
Cross Media Nederland fungeert als een onafhankelijk media in- en verkooporganisatie in diverse sectoren binnen Nederland. In de gezondheidszorg is Cross Media marktleider op het gebied van advertentie acquisitie met meer dan 45 verschillende titels in deze sector.

 

CROSS MEDIA NEDERLAND BIEDT
Een uitdagende functie in een jonge en ambitieuze organisatie. Je krijgt de kans om een belangrijke bijdrage te leveren aan de organisatie en haar groei. Dat betekent ook dat jij kan meegroeien met de organisatie. De cultuur is open, informeel en dynamisch. Uiteraard beschikken wij over uitstekende arbeidsvoorwaarden.

 

SOLLICITEREN
Lijkt het jou een uitdaging om zelfstandig aan de slag te gaan als stagiair(e) accountmanagement binnen Cross Media Nederland? Stuur dan je CV en motivatiebrief in.