over cross media nederland

OVER CROSS MEDIA NEDERLAND

ONDERNEMEN

Met een schat aan ervaring ging Cross Media Nederland in 2008 van start. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een servicegerichte organisatie met vijftien ervaren accountmanagers en supportmedewerkers. We zijn ambitieus, resultaatgericht en ambassadeurs van onze opdrachtgevers. De essentie van ons vak is de juiste adverteerders aan de juiste media te koppelen. Optimale inzet van het marketingbudget zorgt immers voor duurzame relaties tussen media en adverteerders.

Daar staan en gaan wij voor.

 

ONAFHANKELIJK

Cross Media Nederland is een flexibel en onafhankelijk bedrijf, niet beperkt door verplichtingen vanuit externe aandeelhouders, hoofdkantoren of moedermaatschappijen. Hierdoor zijn we in staat snel en doortastend te handelen en kunnen we de maximale potentie uit onze opdrachten halen.

 

PARTNERSHIPS

Cross Media Nederland gelooft sterk in partnerships waarin we samen met u optrekken om het beoogde resultaat te behalen. We formuleren heldere doelstellingen die we uiteraard op proactieve wijze realiseren. Omdat je elkaar in zo’n partnership echt leert kennen, is de betrokkenheid groot en worden nieuwe kansen veel sneller herkend.