Werken bij

 

Cross Media

 

Wil jij werken bij een groeiende en inspirerende onderneming?

BACKOFFICE MEDEWERKER M/V (24 UUR P.W.)

 

Vind jij het een uitdaging om administratieve werkzaamheden nauwkeurig uit te voeren en onderdeel te zijn van een groeiende organisatie waarin gezelligheid binnen het team een grote rol speelt? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Voor onze backoffice afdeling in Schiedam zijn wij, ter ondersteuning van onze accountmanagers, op zoek naar een

 

Backoffice medewerker m/v

24 uur per week

De afdeling backoffice is de ruggengraat van Cross Media Nederland.

 

Jij zorgt er in deze functie voor dat onze relaties op de hoogte zijn van onze prestaties en dat onze sales afdeling optimaal kan presteren. Zo ben je verantwoordelijk voor de in- en uitgaande post, maak je rapportages voor zowel onze opdrachtgevers als onze adverteerders en verzorg je de facturatie.

 

Wat bieden wij?
Cross Media Nederland is een open organisatie met korte communicatielijnen. Naast een fijne werkomgeving (momenteel wordt gebouwd aan een nieuwe etage zodat er 14 werkplekken bijkomen) met enthousiaste collega’s bieden we een marktconform salaris, een maandelijkse borrel en leuke uitjes met het team. Daarnaast bieden we:
• Doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie.
• Een reiskostenvergoeding.
• Een goede sfeer en informele omgang met elkaar.

 

Wie ben jij?
Jij bent servicegericht en stressbestendig. Hoewel je een echte teamspeler bent, werk je van nature zelfstandig en nauwkeurig. Daarnaast ben je flexibel en kan je snel schakelen tussen de diverse werkzaamheden. Verder beschik je over:
• Minimaal een afgeronde MBO-opleiding;
• Bij voorkeur 3-5 jaar werkervaring;
• Ervaring met MS-Office; MS Excel is een vereiste;
• Kennis van CRM-systemen zijn een pré;
• Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

 

Wie zijn wij?
Cross Media Nederland is een groeiende organisatie met circa 20 medewerkers, gevestigd in Schiedam. Wij helpen organisaties bij het vinden van sponsoren en adverteerders voor vakbladen, websites, online nieuwsbrieven en congressen. Daarnaast adviseren we organisaties bij het kiezen van de juiste media en manieren om producten, diensten en vacatures onder de aandacht te brengen.

 

Meer informatie of direct solliciteren?
Wil jij werken in een groeiende organisatie waarin gezelligheid binnen het team een grote rol speelt? Wij komen graag met je in contact. Stuur je motivatie en CV naar Marjolijn Soeparto-Hoorweg.