Advertentieverkoop uitbesteden

ADVERTENTIE VERKOOP UITBESTEDEN

Mediaverkoop en sponsorwerving is een specialistisch vak. Daarom kan uitbesteden een verstandige beslissing zijn. Uiteraard gaat u daarbij niet over een nacht ijs. U zoekt een representatieve partij die als ambassadeur van uw titels optreedt en u commercieel ontzorgt. Bij ons is uw magazine, event of website in vertrouwde handen zodat uw organisatie zich volledig op content kan richten.

 

Onze aanpak is succesvol en gericht op de lange termijn.
Wij vinden het belangrijk dat een accountmanager de klanten begrijpt, goed informeert en advies geeft dat leidt tot de best mogelijke besteding van het beschikbare budget. Zo bouw je vertrouwen op dat leidt tot duurzame relaties tussen adverteerders en de media waar wij voor bemiddelen.

 

Kiest u voor Cross Media Nederland, dan krijgt u een bevlogen team dat voor uw titel(s) aan slag gaat. Ons verkoopteam zorgt voor continuïteit, uw dedicated accountmanager bewaakt de voortgang en houdt u up-to-date.

 

NO CURE, NO PAY

Wij staan voor onze dienstverlening. Daarom werken we op no cure, no pay basis. Een ideaal model voor de exploitatie van vakbladen, consumententijdschriften, websites, congressen en evenementen.

 

Over kleinschalige of tijdelijke projecten (werving van abonnees, congresdeelnemers etc.) maken we graag maatafspraken met u.

TESTIMONIALS

“Met de inzet van Cross Media krijgen onze magazines weer de aandacht die ze verdienen. Zowel de adverteerders als wijzelf hebben er baat bij.”


Ze bijten zich vast in de markt, blijven op de hoogte en bouwen aan een stevig fundament voor langdurige relaties met de adverteerders. Zie hier de kwaliteiten van Cross Media, dat zo in staat is de behoeften van de adverteerders en de uitgever te verenigen. Verstand van zaken, creativiteit en oplossingsgerichtheid vormen een sterke combinatie. De communicatie en verslaglegging verloopt netjes en prettig. Wij werken graag met Cross Media samen.
Jan Wessel Ham
Senior uitgever Overheid / Wolters Kluwer Nederland BV

“ Onze ambities in combinatie met hun “Rotterdamse” mentaliteit, gezond verstand en drive maakt de samenwerking zeer vruchtbaar en ook gewoon heel erg leuk. ”


Sinds april 2014 geven wij Medisch Contact, hét vakblad voor artsen in Nederland met een weekblad, verschillende thema-uitgaven, websites, vacaturebanken, nascholingen en evenementen zelf uit. Dat kan omdat we voor de sales nauw samenwerken met Cross Media Nederland. In het bedrijf van Arlan hebben we een betrouwbare partner gevonden, die onze kennis van ons publiek benut om met hun eigen visie de markt met succes te bewerken. Onze ambities in combinatie met hun “Rotterdamse” mentaliteit, gezond verstand en drive maakt de samenwerking zeer vruchtbaar en ook gewoon heel erg leuk.
Evert Pronk
Hoofdredacteur / Medisch Contact

“Een ambitieus team, dat waarmaakt wat het belooft.”


Onze samenwerking met Cross Media dateert al vanaf het begin van hun bestaan. We hebben dus de stormachtige groei van dit bedrijf van nabij meegemaakt. Een groei die naar mijn mening terecht is: het team is betrokken en ter zake kundig, en ook nog eens prettig in de omgang. Ze zijn in staat om steeds opnieuw de belangen van adverteerders en uitgevers bij elkaar te brengen, ook als de markt af en toe tegenzit. En dat is een prestatie van formaat.
Ralf Beekveldt
Directeur / Y-Publicaties

“Sinds we samenwerken met Cross Media zijn we marktleider in de kinderopvang. Een mooi resultaat!”


Sinds enkele jaren werk ik nauw samen met Cross voor mijn bladen Kinderopvang, Management Kinderopvang en Zorg + Welzijn. Met enige regelmaat ga ik met de accountmanager op pad om crossmediale deals rond te krijgen. Door deze innige samenwerking tussen redactie en sales kunnen we mooie deals sluiten.
Marike Vroom
Hoofdredacteur / Kinderopvang, Management Kinderopvang, Zorg + Welzijn.

“We zagen onmiddellijk de commerciële meerwaarde van werken met dit sympathieke en gedreven salesteam.”


Direct na de start van de samenwerking zijn Arlan en zijn team voor ons al gaan scoren. We zagen onmiddellijk de commerciële meerwaarde van werken met dit sympathieke en gedreven salesteam. Ook in de dagelijkse samenwerking uiterst prettige en toegankelijke mensen die snel reageren en waarmee het makkelijk schakelen is.
Patrick Hendriks

“ Het beste bewijs is een forse stijging van onze advertentieomzet. ”


Al bijna vijf jaar werken we naar volle tevredenheid samen met Cross Media Nederland. Het beste bewijs is een forse stijging van onze advertentieomzet in deze periode, een gevolg van een constructieve samenwerking, waarbij Cross Media Nederland ons voedt met sales opportunity’s en wij hen met unique selling points van onze tijdschriften. Zo groeien we samen door.
Wijnand van Dijk
Uitgever / BPM Medica

“Klantgerichtheid, maar ook de wil om te scoren, zit ze in het bloed.”


Cross Media Nederland onderscheidt zich van de middenmoot doordat de mensen daar het samenspel tussen professionaliteit, samenwerking, scherpte en resultaatgerichtheid uitstekend beheersen. Klantgerichtheid, maar ook de wil om te scoren, zit ze in het bloed.
René Tijssen
Transition manager/publishing manager / Bohn Stafleu van Loghum