Doelgroep

 

Artsen

Bereik elke arts in Nederland

Met jarenlange ervaring op het gebied van cross mediale campagnes in de zorg, hebben we veel zicht op wat effectief is en wat niet. Onze klanten helpen wij met het uitvoeren van hun marketingactiviteiten, vanaf de briefing fase tot aan de realisatie. Wil je meer weten? We nemen graag samen jouw doelen door en de manieren om deze te bereiken.

Contact

Meer weten over onze mogelijkheden? Neem contact met ons op, we geven je graag meer informatie.

Contact

Magazines

Voor iedere arts hebben wij een vakblad. Gedrukte media is al jarenlang de meest betrouwbare bron van informatievoorziening voor artsen.

Bekijk hier ons portfolio

Online

Online flexibel en gericht jouw doelgroep bereiken? Daarnaast ook precies zien wat er met jouw boodschap gebeurt? Voor jouw communicatiedoelstelling hebben we het geschikte kanaal en een passende oplossing.

Bekijk

Content delen

The medium is the message, voor jouw inhoudelijke boodschap hebben we een groot scala aan media die hier voor geschikt zijn. Van video’s pluggen tot het delen van studieresultaten in een verslag.

Bekijk de voorbeelden

Jouw boodschap ontwikkelen

Content over jouw product, deelname aan een event of organisatie?

Bekijk de voorbeelden

Magazines

Online

Miletson de Freitas

Salesmanager

010 – 742 10 23 Stuur email

Nieuwsbrief

Inschrijven

Wil je op de hoogte gehouden worden van de mogelijkheden om artsen te bereiken? Schrijf je dan in over onze nieuwsbrief!