Doelgroep

 

Werkzoekenden in de zorg

Bereik werkzoekenden in de zorg

Vacatures vervullen kan een uitdaging zijn. Het begint bij het bereiken van kandidaten. Of je nu één vacature hebt of graag een employer branding campagne wilt opzetten om jouw organisatie in de spotlights te zetten. Wij hebben veel ervaring met wervingsvraagstukken in de zorg en helpen je graag bij het bereiken van jouw nieuwe collega.

Contact

Wil je meer weten over het bereiken van zowel de actief als latent werkzoekenden in de zorg? We informeren je graag over de mogelijkheden.

Contact

Website

Vacatures in de zorg kunnen goed worden uitgelicht op online vacaturebanken die gericht zijn op zorgprofessionals.

Bekijk hier ons portfolio

E-newsletters

Direct in de mailbox van actief en latent werkzoekenden? Hiervoor zijn vacature alerts en online nieuwsbrieven zeer gezicht.

Bekijk

Magazines

De vakbladen voor zorgprofessionals bieden ruimte om met personeelsadvertenties of om met achtergrondverhalen over jouw organisatie zichtbaar te zijn.

Bekijk

Jouw boodschap ontwikkelen

Een interview met medewerkers van jouw organisatie delen? Een video over een werkdag op één van jullie afdelingen? Dit is maatwerk en we helpen je graag met de productie.

Website

E-newsletters

Magazines

Tim Lansbergen

Senior Accountmanager

010 – 742 10 22 Stuur email

Nieuwsbrief

Inschrijven

Wil je op de hoogte gehouden worden van de mogelijkheden om artsen te bereiken? Schrijf je dan in over onze nieuwsbrief!